ME v cyklokrose a Valachy Tour

30.10.2016 18:22

Po velmi vydařeném Kašavském krosu, si hned na druhý den, zaběhli Vašek Zbranek a Bob Polanský Běh Přes valašské kotáry ve Zlíně. Něco přes 8km dlouhou trať zvládl Vašek na 15. a Bob na 5.místě ve svých kategoriích.
Další sobotu se Lucka Javorová zúčastnila posledního závodu série Valachy Tour Běhej Valachy. Na trati 6,5km zvítězila mezi ženami a v celkovém bodování celé série se umístila na 3.místě.
Stejný den se ve slovenské Trnavě konalo Mistrovství Evropy v cyklokrosu, kterého se zúčastnil Tomáš Frýdl. Jeho počínání popsal následovně: ,,Pokazil jsem start, kdy jsem zavadil o galusku polského jezdce přede mnou a skoro spadl. Rozjížděl jsem závod zezadu ale dopředu to moc uplně nešlo, jelo se hodně rychle, ale co taky čekat na Evropském mistřáku. Když už se mi jelo pozičně trochu líp, tak jsem svojí vinou shodil na překážce řetěz a skupinka mi ujela, byl problém to zase docvakat. Nakonec jsem rád za 5. místo v kat 30-34, jako jediný Čech. Výsledky jsou dohromady s kat. 35-39, kteří startovali půl minuty po nás, celkově to ukazuje na 13. flek, což si myslím není špatné.“
Všem velká GRATULACE!!!